1

Donderdag gedeeltelijke zonsverduistering

Entertainment

Aanstaande donderdag wordt er in Nederland een gedeeltelijke zonsverduistering verwacht. Bij helder weer zal de complete verduistering te zien zijn. Bij een gedeeltelijke zonsverduistering neemt de maan een 'hap' uit de bovenkant van de zon. 

Voor donderdag is de verwachting dat het in het binnenland vrijwel onbewolkt is, waardoor de gedeeltelijke zonsverduistering in Hilversum mogelijk goed te zien is.

Naar verwachting schuift de maan tussen 11.20 en 13.30 uur voor de zon langs, rond 12.23 uur is de verduistering op de helft van het proces. De laatste gedeeltelijke zonsverduistering was in 2015 en de volgende gedeeltelijke zonsverduistering is op 25 oktober 2022.

Mis nooit meer nieuws uit Hilversum!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Hilversum? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in entertainment


Word jij onze 2,111e volger?

Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-