Het weer in Hilversum

 • Vandaag

  Do 02 februari 2023
  9 °C
 • Morgen

  Vr 03 februari 2023
  10 °C
 • Overmorgen

  Za 04 februari 2023
  9 °C

Meer weer? Klik hier

Donderdag 02 februari 2023
7.9 °c
2

Het weer in Hilversum

Op zoek naar het actuele weer in Hilversum? Dan ben je op de weerpagina van Hilversum Nieuws aan het goede adres!

Op deze pagina vindt je het actuele weer in Hilversum met daarbij de statistieken en de gemiddelde weerstatistieken van vandaag. Ook vindt je op deze pagina het landelijke weerbericht door het KNMI.

De statistieken van een bepaalde dag bekijken? Selecteer hieronder een datum:

Weerstatistieken van vandaag

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Nu 7.9 5.4 14.4 3 ↓ 08:16 / 17:29 ↑
Gem 6.5 / 6.6 / 3.8 7.2 / 25.2 2 / 4 -

Weerstatistieken van gisteren

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Gem / / / / /

Weerbericht donderdag 02 februari 2023

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het bewolkt en motregent het op veel plaatsen van tijd tot tijd. De maximumtemperatuur ligt tussen 7°C in het noordoosten en 10°C plaatselijk in het zuidwesten. De wind waait uit het westen en is matig. In het noordoosten is er weinig wind. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond is het bewolkt en valt er plaatselijk af en toe wat regen of motregen. In het noordoosten regent het eerst nog wat langduriger. De wind komt uit het westen en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht kan er in het oosten en zuidoosten plaatselijk nog lichte motregen vallen. In de rest van het land in het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is er veel bewolking en mogelijk valt er in het oosten en zuidoosten plaatselijk lichte regen. In het westen en noorden is de zon later af en toe te zien. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6. Mogelijk wordt de wind in het noordelijk kustgebied even hard, windkracht 7.
Morgenmiddag breekt de zon in de noordelijke helft van het land steeds vaker door. In het zuiden blijft het bewolkt. Op de meeste plaatsen is het droog, maar vooral in het oosten kan wat regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5-6. Later in de middag neemt de wind iets af.
Morgenavond wordt het van het zuidwesten uit weer overal bewolkt en gaat het af en toe motregenen. In het noordoosten blijft het droog. De wind uit west tot noordwest is zwak tot matig, aan zee soms vrij krachtig.

Uitgelicht door de redactie

Het weer in Hilversum

 • Vandaag

  Do 02 februari 2023
  9 °C
 • Morgen

  Vr 03 februari 2023
  10 °C
 • Overmorgen

  Za 04 februari 2023
  9 °C

Meer weer? Klik hier

Word jij onze 2,931e volger?

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!