Duurzaam en voordelig adverteren bij Hilversum Nieuws

Kies voor duurzaam! Doordat Hilversum Nieuws geen papieren editie heeft, is adverteren bij ons duurzaam en milieuvriendelijk. Ook hebben wij ook nog eens een bereik wat vele malen groter is dan een papieren editie zou -kunnen- hebben. Adverteren op Hilversum Nieuws houdt eigenlijk in dat men voordelig een grote doelgroep kan bereiken. Er zijn verschillende manieren waarop u bijvoorbeeld uw bedrijf, evenement of product onder de aandacht kunt brengen.

Onze website wordt maandelijks bezocht door gemiddeld 18.000 unieke bezoekers: deze bezoekers zijn zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 25 tot 60 jaar. In totaal 62 procent van deze bezoekers komt uit Hilversum en omstreken (dus ook Huizen, Bussum, Blaricum et cetera) .

In totaal keert 70,67 procent van deze bezoekers na een eerste bezoek terug op de website om bijvoorbeeld de meldingen van hulpdiensten te bekijken of nieuwe artikelen te lezen.

Wist je dat een papieren editie in Hilversum slechts een bereik heeft van 40.428 waar het aantal brievenbussen met een nee-nee sticker nog van dat aantal af gaat? Vele adverteerders die je voor gingen maakte eerder de keuze voor een groot bereik tegen een voordelig tarief!

Waarom op Hilversum Nieuws

 • Nergens in de regio vindt je een aantrekkelijker tarief voor de grootte van de doelgroep dan bij Hilversum Nieuws;
 • Omdat Hilversum Nieuws géén papieren editie heeft maar wèl een online editie, weten wij exact wat onze lezersaantallen zijn en wat de doelgroep is;
 • In plaats van potentiële adverteerders te informeren met hoeveel papieren edities er worden verspreid over brievenbussen waarbij géén exacte lezersaantallen te noemen zijn, kunnen wij deze exacte lezersaantallen wèl noemen.

Waarom adverteren?

Er zijn natuurlijke talloze redenen te bedenken waarom je zou adverteren. De belangrijkste drijfveren voor ondernemers om te adverteren hebben wij hieronder op een rij gezet:

 • Je hebt een nieuw bedrijf, biedt een nieuwe dienst aan of organiseert een evenement;
 • Je wilt je naamsbekendheid vergroten;
 • Je wilt laten weten dat je nog meer biedt dan waar men jou of jouw bedrijf van kent;
 • Je hebt een speciale aanbieding of actie;
 • Je wilt een nieuwe doelgroep bereiken;
 • Je wilt laten weten dat je meetelt, door op internet aanwezig te zijn met een advertentie;
 • Je gebruikt een advertentie op Hilversum Nieuws als ondersteuning van andere reclame-uitingen;
 • Je wilt meer handel en meer verkoop;
 • Je wilt simpelweg de aandacht vestigen op wat-dan-ook;

Bereik 216.000 lezers voor 15 euro per maand!

Je banner het hele jaar door zichtbaar voor een grote doelgroep? Bereik 216.000 lezers (circa 18.000 per maand) voor slechts 15,00 euro per maand!

Je hebt dan recht op het plaatsen van een banner op twee verschillende posities welke je natuurlijk gedurende de periode mag wijzigen. Ook heb je recht op één artikel per twee maanden op de website, adverteren in onze tekstregel-carrousel onder de artikelen èn vier keer per maand een banner of je social media-post in onze artikelen. Het pakket bedraagt een maandelijkse facturering met minimale afname van 12 maanden.

Adverteer je liever één maand op onze website met twee banners, één artikel, je advertentie in de banner-carrousel èn je banner/social-mediapost vier keer in de artikelen? Dat kan voor een tarief van 22,50 euro.

Promoot je bedrijf, product of evenement

Uiteraard is het mogelijk om je bedrijf, product of evenement in de schijnwerpers te zetten. Normaliter plaatst Hilversum Nieuws enkel informatieve artikelen op de website maar staat uiteraard ook open voor een artikel met een commerciële tint - bijvoorbeeld artikelen over evenementen, producten of diensten van anderen wat relevant kan zijn voor onze doelgroep.

Het tarief voor een zo'n artikel bedraagt 10,00 euro. Dit artikel mag naast tekst bijvoorbeeld ook afbeeldingen, links en YouTube-video's bevatten. Wist je dat wij een link naar het artikel ook doorplaatsen naar onze social media kanalen?

Ook interessant: onze bundels! - handig voor wanneer je vaker in het jaar wil te adverteren! Met een bundel koop je meerdere artikelen in voor een tarief met een hoge korting. Één artikel is één maand geldig, vijf artikelen zijn vijf maanden geldig en tien artikelen zijn tien maanden geldig. Plaatsing kan één keer in de maand plaatsvinden.

Aantal artikelen Tarief Korting
1 artikel €10,- 0%
5 artikelen €50,- €30,- 40%
10 artikelen €100,- €50,- 50%

Meer informatie aanvragen

Meer informatie over het adverteren bij Hilversum Nieuws? Vul hieronder vrijblijvend je (aan)vraag in, wij doen ons best om je (aan)vraag zo snel mogelijk te behandelen!

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht.


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432