1

Vanaf komend weekend temperatuur omhoog: zon en richting 25 graden

Entertainment

Komend weekend lijkt er eindelijk een verandering te komen in het weerbeeld: zo maakt de bewolking plaats voor veel zon en stijgt de temperatuur naar boven de 20 graden.

Tot nu toe bleef aanhoudend lenteweer uit, maar daar lijkt vanaf komend weekend verandering in te komen. Ook voor volgende week beloven de voorspellingen een goed vooruitzicht - vrijwel de hele week veel zon en temperaturen vanaf halvewege volgende week tussen de maximaal 23 en 25 graden.

De lente kende tot nu toe een aantal uitzonderlijk warme dagen, maar ook veel regen, kou en bewolking. 

Deze week nog regenachtig en relatief koel

De week begint met wind, regen en de kans op onweersbuien waarvoor het KNMI in verschillende delen van het land voor maandagavond code geel heeft afgekondigd.

Naarmate de week vordert neemt de kans op buien af en is de voorspelling dat het vanaf donderdag droog wordt. Ook vanaf die dag gaan de temperaturen omhoog.

Mis nooit meer nieuws uit Hilversum!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Hilversum? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in entertainment


Word jij onze 2,111e volger?

Weer

Weer in Hilversum

Vrijdag 25 juni 2021

18.2 °C

Droog na motregen, temperatuur voelt aan als 16,1 °C. - meer weer »

Vr

9 - 19 °

Za

13 - 21 °

Zo

14 - 26 °

Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-