Woensdag 30 december: livestream-concert van Waylon vanuit De Vorstin


Op woensdag 30 december geeft Waylon een uniek en eenmalig livestream-concert vanuit De Vorstin in Hilversum. De livestream is gratis te bekijken.

Samen met een band speelt de zanger in intieme setting een akoestische set.

"Als Hilversummer optreden in De Vorstin blijft speciaal", zegt Waylon. "Ik kijk er nu al naar uit om na de coronaperiode weer vol gas te kunnen geven in een volle zaal. Dit optreden is een saluut van mij aan alle dorpsgenoten. We komen hier sterker uit en op deze manier hoop ik dat ik een beetje bij kan dragen aan een mooi uiteinde."

Gebaar naar Hilversum

Nu fysieke aanwezigheid van publiek bij concerten vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet mogelijk is, willen De Vorstin en Waylon graag een gebaar maken naar Hilversum. “Met dit optreden sluiten we een apart jaar af met een heel speciaal optreden”, aldus Vorstin-directeur Wilco Witte.

Zeker nu iedereen thuiszit en er op het gebied van uitgaan erg weinig mogelijk is, willen we hiermee iedereen met een muzikaal cadeau een hart onder de riem steken. We hebben sinds de start van de pandemie zoveel positiviteit en steun ontvangen van de Hilversummers. We zijn blij dat we op deze manier iets terug kunnen doen. Dit wordt voor iedereen.

Eerdere jaren

Afgelopen jaren organiseerde De Vorstin eind december Live2000. Tussen kerst en nieuwjaar traden iedere avond verschillende artiesten op in een feesttent op het Hilversumse marktterrein. Deze optredens waren voor iedereen gratis toegankelijk. Daarom dat dit nu ook het geval is voor de stream van Waylon.

Vanuit de overheid worden poppodia aangemoedigd om tijdens deze lockdownperiode binnen de mogelijkheden livemuziek aan te bieden.

Het optreden van Waylon is woensdag 30 december vanaf 20.30 uur via de website van De Vorstin te volgen. De stream blijft daarna beschikbaar om later terug te kijken.

Mis nooit meer nieuws uit Hilversum!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Hilversum? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.

Meer artikelen in entertainment


Word jij onze 2,054e volger?

Weer in Almere

1.7 °C, voelt als -1.5 °C
windkracht 2 (10.8 km/u)
zon 06.41 uur op en 20.35 uur onder

Vandaag tussen de 0 en 7.9 graden.

13 apr


Statistieken van vandaag

Hoogste temperatuur: 3.3 °C
Laagste temperatuur: 0.5 °C
Hoogste gevoelstemperatuur: 1.0 °C
Laagste gevoelstemperatuur: -2.9 °C

Hardste windkracht: 2 (10.8 km/h)
Zwakste windkracht: 2 (7.2 km/h)


Verwachtingen

Di 0.1 °C / 7.9 °C
Wo 1.4 °C / 7.6 °C
Do 2.3 °C / 8.7 °C
Vr 2.2 °C / 10.7 °C
Za 3.7 °C / 8.6 °C
Zo 6.9 °C / 13 °C