1

Twee doden bij brand in woning Kerkelanden

112

Bij een brand in een woning aan de Lutherhof in Kerkelanden zijn twee personen om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Een 48-jarige vrouw en 49-jarige man kwamen bij de brand om het leven. De man overleed vrijdag al, de vrouw zaterdagochtend. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand en sluit een misdrijf nog niet uit.

Brand

In de nacht van donderdag op vrijdag brak er rond 04.30 uur brand uit op de benedenverdieping. Twee personen die in de woning waren werden naar buiten getild, gereanimeerd en naar het ziekenhuis overgebracht.

Burgemeester Aptoot bracht vrijdagmiddag nog een bezoek aan de wijk waar hij diep geschokt reageerde en zijn medeleven betuigde aan de familie van de slachtoffers.

Mis nooit meer nieuws uit Hilversum!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Hilversum? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Word jij onze 2,111e volger?

Weer

Weer in Hilversum

Vrijdag 25 juni 2021

17.4 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 14,6 °C. - meer weer »

Vr

9 - 19 °

Za

13 - 20 °

Zo

14 - 25 °

Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-