1

Hilversumse (39) mishandeld door maaltijdbezorger in centrum Hilversum

112

Een 39-jarige vrouw is in het centrum van Hilversum mishandeld door een maaltijdbezorger. De politie zoekt getuigen. Volgens de politie vond het incident vorige week vrijdag al plaats, maar wordt nu pas naar buiten gebracht.

Die vrijdagmiddag fietste de vrouw rond 15.00 uur bij de hoek van de Kampstraat / Spoorstraat toen zij bijna in botsing kwam met een fietsende maaltijdbezorger waarna een discussie ontstond. Hierbij sloeg de maaltijdbezorger meerdere keren op het linkeroog en voorhoofd van de vrouw sloeg.

De dader vluchtte weg, het slachtoffer werd aan haar verwondingen geholpen bij haar huisarts.

Signalement

Volgens de politie is de verdachte een jongen van ongeveer 15 jaar oud. Hij heeft een licht getinte huidskleur en zwart, opgeschoren haar. Hij droeg een oranje jas en bijbehorende tas op zijn rug (vermoedelijk Thuisbezorgd-kleding). De jongen fietste op een damesfiets met versnellingen.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Mis nooit meer nieuws uit Hilversum!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Hilversum? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Word jij onze 2,111e volger?

Weer

Weer in Hilversum

Vrijdag 25 juni 2021

16.9 °C

Af en toe lichte regen, temperatuur voelt aan als 14 °C. - meer weer »

Vr

9 - 19 °

Za

13 - 21 °

Zo

14 - 26 °

Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-