Verbindt je met ons!

Deals via Almere Nieuws

Samen met onze partners hebben wij een aantal deals beschikbaar welke mogelijk interessant zijn voor jou als lezer! Klik op 'meer informatie' om doorgeschakeld te worden naar onze partner.

- Bol.com-cadeaubon twv. €300,- bij je nieuwe Vattenfall-contract!

Aangeboden door Vattenfall

Meer informatie


- 10% korting op je nieuwe bril, vandaag besteld = morgen in huis!

Aangeboden door Charlie Temple

Meer informatie


- Gratis tablet bij je NHA Studie. Vraag nu gratis een proefles of studiegids aan!

Aangeboden door NHA

Meer informatie


- Sluit nu jouw reisverzekering af via OHRA: ga goed voorbereid op reis!

Aangeboden door OHRA

Meer informatie


Politiek en gemeente

Woensdagmiddag extra persconferentie over extra maatregelen

Woensdagmiddag extra persconferentie over extra maatregelen

Het kabinet houdt woensdagmiddag een extra persconferentie waarin extra maatregelen zullen worden aangekondigd. De extra maatregelen zullen worden genomen vanwege de Britse variant van het coronavirus, waar veel zorgen over zijn alsmede de besmettingscijfers die 'zeer zorgelijk' blijven.

"De nieuwe virusvarianten kunnen hier in de komende weken in sterkere mate aan gaan bijdragen. Het kabinet acht het daarom noodzakelijk op de kortst mogelijke termijn extra maatregelen te treffen", aldus minister Hugo de Jonge.

Maatregelen

Wat die extra coronamaatregelen zijn, is nog niet bekend. Het kabinet zou sterk overwegen om een avondklok in te voeren. Daar moet dan wel een Kamermeerderheid voor zijn, dat is nog niet vanzelfsprekend. Zo zou coalitiepartij D66 tegen zijn, net als oppositiepartijen PVV, FvD, DENK en GroenLinks.

Ook andere maatregelen liggen volgens ingewijden op tafel, zoals een inperking van het vliegverkeer tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland, of het verder beperken van thuisbezoek. Volgens bronnen kunnen de maatregelen deze week al ingaan, als kabinet en parlement het eens worden.

De persconferentie is woensdagmiddag vanaf 13.00 uur live te volgen op de zenders van de publieke omroep.

 

Mis nooit meer nieuws uit Hilversum!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Hilversum? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.
Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


26-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.


Actuele artikelen

Ben jij de 1.898e volger?

1,501
305
92

Deals en tips voor jou..

Omhoog