Hilversumse (60) met speelgoedschep geslagen in Erfgooiersstraat


Een 60-jarige vrouw is het slachtoffer geweest van een mishandeling aan de Erfgooiersstraat, waar zij door een andere vrouw met een speelgoedschep werd geslagen.

Alhoewel de mishandeling al in september plaatsvond, bracht de politie het incident vrijdag pas naar buiten in de hoop getuigen te vinden.

Volgens de politie is de verdachte een vrouw van ongeveer 25 jaar met een lichtgetinte huidskleur. Zij heeft zwart haar en een normaal postuur. Op de dag van de mishandeling, vrijdag 18 september, droeg zij een zwarte spijkerbroek, zwart t-shirt en vermoedelijk witte sportschoenen.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Mis nooit meer nieuws uit Hilversum!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Hilversum? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.

Meer artikelen in 112


Word jij onze 2,097e volger?

Weer

Weer in Hilversum

Vrijdag 14 mei 2021

11.9 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 11,2 °C. - meer weer »

Vr

7 - 15 °

Za

6 - 13 °

Zo

8 - 13 °

Booking.com