Verbindt je met ons!

112

Lak aan anderhalve meter afstand in winkels? Dat kost je 181 euro

Lak aan anderhalve meter afstand in winkels? Dat kost je 181 euro

De beste hotels, de beste deals!
Ontdek vakantie in eigen land of in de buurlandjes, het scherpst geprijst via Hotels.nl! Waar ga jij heen deze zomer?

Meer informatie

Wie in winkels geen anderhalve meter afstand tot anderen in acht neemt, kan vanaf heden een boete tegemoet zien van 181 euro. Ook kan er een winkelverbod van één jaar worden opgelegd.

Met de maatregel moet voorkomen worden dat winkels zèlf opdraaien voor de gevolgen wanneer klanten lak hebben aan de door de overheid ingestelde maatregel: winkels kunnen namelijk een boete ontvangen van 4000 euro of kan de burgemeester er voor kiezen om de winkel te sluiten.

De boete kan worden opgelegd aan personen aan 14 jaar en ouder. Ook is de politie inmiddels op de hoogte gesteld over de boete van 181 euro waardoor zij (net als bij winkeldiefstallen) kunnen worden ingeschakeld wanneer een klant weigert mee te werken.


[Ad] Nieuw: je kunt je nu aanmelden om berichten via Messenger te ontvangen bij belangrijk nieuws! Geheel gratis en aanmelden is eenvoudig - klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Hilversum Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog