Verbindt je met ons!

112

Veel huishoudens zonder water door gesprongen waterleiding Van Riebeeckweg

Veel huishoudens zonder water door gesprongen waterleiding Van Riebeeckweg

Mis geen aanbiedingen meer in Hilversum!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Als gevolg van een gesprongen waterleiding aan de Van Riebeeckweg stond in de nacht van zondag op maandag een groot gebied van af de Oosterengweg tot aan het ziekenhuis blank.

Volgens de politie moesten drie auto's vanwege het water worden geplaatst, één auto moest daarbij worden losgetrokken door een bergingsbedrijf.

Als gevolg van herstelwerkzaamheden zaten veel huishoudens tijdelijk zonder kraanwater. In de loop van de ochtend hadden de eerste aansluitingen weer kraanwater.


[Ad] Wil je voortaan de Helmondse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Hilversum Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog