Burgemeester Broertjes 2 maanden herstellende vanwege hersenvliesontsteking


Als gevolg van een hersenvliesontsteking, is Pieter Broertjes twee maanden niet werkzaam als burgemeester van Hilversum. Broertjes zal komende twee weken in het ziekenhuis worden behandeld om vervolgens verder vanuit huis te herstellen.

In alle kerken en in de moskee in Hilversum zijn de deuren geopend om betrokkenheid te tonen: door te bidden, een kaartje of briefje achter te laten. Op verzoek van de familie zijn er ook bloemen voor de burgemeester naar de Vituskerk gebracht.

Bij de gemeente Hilversum zijn veel vragen binnengekomen over de burgemeester: kaartjes en brieven mogen ook worden gericht aan de gemeente per post (Postbus 9900, 1201 GM Hilversum). Alle binnengekomen kaarten en brieven (zowel bij de gemeente als bij kerken en de moskee) zullen naar de burgemeester worden gebracht.

Mis nooit meer nieuws uit Hilversum!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Hilversum? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.

Meer artikelen in politiek en gemeente


Word jij onze 2,097e volger?

Weer

Weer in Hilversum

Vrijdag 14 mei 2021

12.6 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 12,6 °C. - meer weer »

Vr

7 - 14 °

Za

6 - 13 °

Zo

8 - 13 °

Booking.com